Start Sölvesborg

Sölvesborgs

om föreningen

Kammarmusikförening

Föreningen bildades den 6 november 2001.

Dess syfte är
- att arrangera offentliga konserter
- att stimulera till eget musicerande, såväl bland ungdom som vuxna
- att ta initiativ till annan verksamhet som främjar intresset för   kammarmusik.

Vi har, under de år vi varit verksamma, strävat efter att erbjuda båda smala och breda, folkliga arrangemang samt att blanda gammalt och nytt.

Att vi sedan starten kunnat erbjuda ett så rikt konsertutbud i Sölvesborg, har vi våra fasta sponsorer att tacka för – Sölvesborgs kommun, Sölvesborgs församling, Musik i Blekinge, Statens kulturråd samt Sölvesborg-Mjällby Sparbank och självklart alla Ni medlemmar, utan vars stöd föreningen inte skulle kunna verka.

Ett stort tack till Er alla!

Styrelsen består av:

Ordförande:  Jan-Erik Gustafson
Sekreterare: Johan Ermstål
Kassör:        Tord Andersson
Ledamöter:   Ing-Britt Lagerås
                  Anna Linge
                  Herbert Linge
                  Bibi Samuelsson
Programansvarig:
Jan-Erik Gustafson

E-post: Jan-Erik Gustafson

Bli medlem: Kontakta kassör Tord Andersson:0456-412 50     Medlemsavgift: 120 kr/år,  under 20 år:20kr/år

OBS! Som medlem betalar du normalt ej entréavgift vid konserter.

Gymnasieelever går in gratis på alla konserter

Föreningen är medlem i Riksförbundet Sveriges Kammarmusikarrangörer.

copyright©kammarmusik.se 2003   redigerad 2015-09-05 23:53    www.kammarmusik.se      webbansvarig: Lasse Fagerberg