Start Music Masters

Sara Jefta - violin

Paula Gårsjö - viola

Lena Müller - cello.

Amadea är den kvinnliga motsvarigheten till Amadeus - ett förnamn som Mozart la sig till med i tonåren. De kvinnliga musikerna i Amadeakvartetten ger konserter med både äldre och yngre verk.
Då kan Haydn få samsas med Astor Piazolla och Garzyna Bacewitz. Mozart ingår dock alltid i programmet.

Johannes Held

Schuberts Winterreise

Schuberts Winterreise handlar om en ung man som förlorat sin kärlek och ensam vandrar i ett kallt och ödsligt vinterlandskap. Sångaren Johannes Held har rönt stora framgångar med sitt originella sceniska grepp. Pianisten Daniel beskow och Jörg kaspuhls bildprojektioner bidrar till den starka totalupplevelsen.

Håkan Rosengren

Klarinettisten Håkan Rosengren är en av våra internationellt mest kända solister. I hans aktuella repertoar hittar man stora namn som Schumann, Brahms, Debussy och Poulenc, men också spännande inslag av nyare datum.

Medmusikant är den lysande pianisten Anders Kihlström.

Entré:
Medlemmar betalar 150kr, icke-medlem 200kr.

Barn och ungdom till 25 år går alltid gratis!

Biljetter säljes på Turistbyrån och i konsertlokalen en timme före
               evenemanget.

Bli medlem!

Stöd Music Masters Karlskrona Kammarmusikförening med ett medlemskap:

Enskild medlem betalar 100kr/år.

Familjemedlemskap (oavsett antal personer på samma adress) 150kr/år.

Music Masters ÅRSKORT (500kr) hos ger dig fritt inträde till våra konserter
               (minst 6st) under 12 månader. Årskortet är en utomordentlig present till en
               kulturintresserad frände!

Music Masters bankgiro nr 883-9615